top of page

Ieder individu heeft het vermogen om anderen te motiveren en echte verandering te inspireren.

DOE MEE

10to2 drie-eenheid (compleet).png

Hoe werkt dit circulaire onderzoek?

 

  1. Kies eerst de rol die je op dit moment in de samenleving vervult. Ben jij een impactmaker, beleidsmaker of podiumgever? Klik dan op 'Start vragenlijst'. 

  2. Beantwoord de bijbehorende vragenlijst met 12 vragen, die is opgedeeld in 3 positieve kernthema's: beschikbaarheid (tijd), gelijkwaardigheid (geld) en duidelijkheid (gedrag).

  3. Invullen is volledig anoniem. Hoe meer respons van onderstaande drie actoren, hoe representatiever het onderzoek wordt. Deel dus gerust deze vragenlijst met je netwerk! Zo werken we samen toe naar een gezond functioneren en een lekker leven in de realiteit! Bij voldoende respons zullen we met een update komen en de volgende stap zetten, die zich dan zal ontvouwen.  

 

Voor wie meer betrokken wil zijn, komen hier in de toekomst meer mogelijkheden bij. Ook kunnen suggesties en vragen altijd via ons contactformulier ingestuurd worden, dit stellen we zeer op prijs! Samen maken we het succes van deze duurzaamheidsbeweging.

Butterfly
Image by Appolinary Kalashnikova
Image by Drew Saurus

IMPACTMAKERS

De Impactmaker (werknemers,  zelfstandigen en vrijwilligers) is de spin in het web, zit op de plek(ken) waar het gebeurt en is cruciaal als het gaat om de kruisbestuiving van de 10 to 2 beweging. 

BELEIDSMAKERS

De Beleidsmaker (van het systeem) draagt een verantwoordelijkheid en kan zijn invloed positief benutten om 10 to 2 concepten te ondersteunen en de wind anders te laten waaien. 

PODIUMGEVERS

De Podiumgever (werkgever) heeft (met lef) een mooi podium te bieden aan de Impactmaker om kansrijke 10 to 2 initiatieven in het leven te roepen, zonder daarbij de verbinding te verliezen met de Beleidsmaker.

Doe mee: Onderneem actie
bottom of page